Støtt korpset!

Støttemedlem 

Gleden ved å spille sammen og utvikle samspill musikalsk og sosialt. Dette er verdiene til Kampen skoles musikkorps. Er du og dine ikke selv involvert, men verdsetter hva korpset bringer av glede og mestring til musikantene og folk i bydelen vår? Da kan du bli støttemedlem!

En levende bydel trenger korpset sitt. Du ser oss i gatene på 17. mai og under julegran-tenninga første søndag i advent. Kampen skoles musikkorps er en frivillig organisasjon som gir musikkundervisning til unge musikanter. Vi holder medlemskontingenten lav, slik at alle skal ha råd til å være med. Korpset er derfor avhengig av støtte for å kunne drives, og nå har du muligheten til å hjelpe!

Bli støttemedlem i Kampen Skoles Musikkorps ved å gi et årlig bidrag på kr 100,-, eller mer om du kan og vil! Send en mail til stottemedlem@kampenkorps.no med navn og hvor mye du ønsker å gi, så sender vi deg en faktura. Hvis du ønsker det, mottar du som støttemedlem to nyhetsbrev i semesteret med informasjon om aktiviteter, og med invitasjon til arrangementer.


Les mer om støttemedlemskap i Kampen Skoles Musikkorps.


Grasrotandelen

Støtt korpset når du spiller på spill fra Norsk Tipping. Ved å knytte spillkortet ditt til Kampen skoles musikkorps (organisasjonsnummer 975 504 352) får korpset 5% av innsatsen din som støtte gjennom grasrotandelen.
Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for. Forutsetningen er at laget eller foreningen er registrert i Frivillighetsregisteret.

Spillerkortet
Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Vinn - vinn!
Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til den mottakeren du selv har plukket ut.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på én av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Skriv ut og ta med deg denne strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN 975504352 til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no å foreta tilknytningen der.
4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

KAMPEN SKOLE MUSIKKORPS
Organisasjonsnummer: 975 504 352
Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!

Vervekort
Send organisasjonsnummeret videre og be familie, venner, kollegaer og bekjente om å støtte oss via grasrotandelen. Her finner du et vervekort. Skriv det ut og gi videre.